Halloj!

Idag börjar min matte kurs, fick böckerna i torsdags kväll och nu har jag redan gjort allt som ska göras denna veckan haha Det var betydligt lättare än jag väntat mig tack vare läroboken! Den är verkligen mycket bättre än den jag hade innan, förklarar verkligen allt och varför man ska göra på ett visst sätt. Jag är ju ett kontrollfreak så att veta och förstå varför är viktigt för mig för att jag ska kunna gå vidare.
Så denna veckan nu tänkte jag att jagt skulle koncentrera mig på inlämningsuppgiften i stället som ska lämnas i nästa vecka! Skönt att kunna få så mycket tid till den, känns som jag kan få ett bra betyg i denna kursen nu så här ska räknas för fullt!
Rekommenderar verkligen den här matteboken för dom som har lika svårt för matte som mig, Matte 4000!

Annars är allt som vanligt, Natalia är på dagis och Olivia vägrar äta frukost för hon vill ha välling och det får man bara på kvällen när det är läggdags så hon får pipa lite. Daniel sover med sin pappa! Allt är som det ska :))

Tillbaks igen :)

Har saknat min blogg lite men tiden har inte riktigt räckt till! Lite mer jobb med tre små sötnosar än vad det är med två och bebisar kräver ju en del uppmärksamhet :)

Har varit en helt underbar tid sen vår Daniel föddes, lite sömnbrist och lite stress med att hinna med hushållsysslor men inget omöjligt! Tjejerna är megaduktiga systrar som kan ligga bredvid honom i timmar och prata med honom och sjunga fina små sånger. Dom är JÄTTE STORA! Finaste finast!

På måndag börjar jag distanskurs i matte och direkt efter blir en matte till hehe lika bra att ta all matte direkt så slipper jag det sen. Det är inte det roligaste jag vet.
Även sökt lite extrajobb, se om det blir nåt litet. Hade varit skönt i alla fall!

Nu pips det här, matdags för lillen :) Tjock har han blivit, 6890g på sin tremånaders kontroll! Större än båda flickorna i den åldern hehe Sötnöt <3

RSS 2.0