Fredag redan :)

Helt otroligt vad denna veckan har gått snabbt, börjar känna lagom stressad inför vår resa till Polen. Egentligen var det ju inte meningen att vi skulle åka dit så mitt i ingenting, men R behövde fixa till sina tänder och istället för att göra pyttelite här gör han mycket där. Jag var lite skeptisk till att åka med från början, för det blir väldigt kladdigt att åka ner med tre barn till ett hus där man måste elda för att få varmvatten. Jag bor liksom i lägenhet, här finns inga problem att något varmvatten tar slut efter att jag badat mina barn. Jag är sjukt bekväm och gillar inte när något försvårar mina dagsrutiner, men mina barn saknar sin farmor jättemycket. Jag saknar min svärmor också för den delen, det är inte många som kan säga det hahaha! Och sen finns ju internet också så att jag kan göra mitt skolarbete. Vi får väl se hur det blir, ska nog kunna bli trevligt :)

Min planering kring vad vi ska ha med oss är helt jättekladdig. Jag är världssämst på att skriva läsbara listor! Helt oorganiserade. De tre första sakerna på listan har med matsäcken vi ska ha med oss att göra, följande två är filtar och sånt, nästa på listan är tillbaka till maten, sen regnkläder, sen mat, sen något annat. Och på listan har jag dessutom blandat sådant som behöver köpas med sånt som redan finns. Jag hade behövt en kurs i organiserad listskrivning. Eller iaf ett bra tips? Åh gud, min son får värsta utbrottet här för att han absolut inte får leka med datasladden.

Förresten blir det betygssamtal i psykologin på måndag och svar på andra inlämningen skulle komma idag! Sjukligt nyfiken på hur denna kursen slutar, vet inte änns om jag når upp till ett G. Fast jag borde nå upp till det. Annars skyller jag på min lärare som inte skickat tillbaka uppgifterna i tid så att jag har haft möjlighet att komplettera. Nej det kan jag inte göra, jag var lite sen också med att lämna in. Hmm.. Nervös faktiskt. Ska spendera hela helgen med att plugga in allt ännu bättre så det sitter till betygssamtalet. Ibland kan man faktiskt påverka betyget lite! Sjukt jobbigt att inte veta hur man ligger till iaf.

Nej nu ska jag ta och sätta igång lite med psykologin när jag ändå kan, Olivia tittar på playhouse disney och Natalia sitter och tränar på att skriva bokstäver. Daniel sitter i sin stol och försöker rita men det går inte så bra hehe..

Hej då!

Räkningar hit och räkningar dit

På tisdag styr vi vår bil raka vägen mot Polen! Härligt att kunna åka iväg trots att man pluggar, fördel med distansstudier! Så nu har jag spenderat en stund med att ringa runt och ordna ocr för räkningarna som ska betalas i slutet av mars eftersom vi inte är hemma igen förrän den andra april! Ska bli skönt att komma iväg lite trots att det innebär en massa mer jobb med barnen som hamnar helt utanför sina rutiner.. Men de ska få träffa sin farmor som de saknar och det får det vara värt helt enkelt. Farmor kommer bli chockad över hur mycket Daniel hunnit växa och hur mycket han har lärt sig sen de sist sågs! Han kan ju säga mamma, pappa och gå numera! Hon har ju inte sett han sen var 3 månader ungefär. En stor pojke nu ju :) Ja tjejerna med såklart men de har ju varit stora länge nu haha!

Sitter och dricker lite kaffe på balkongen och mest njuter av det otroliga vårvädret! Till och med fåglarna kvittrar så jag blir sådär löjligt glad och pigg och vill bara hitta på massa saker men jag orkar inte riktigt ändå. Allt känns liksom som ett helt projekt. Jag är bra dum när jag tänker så, men jag är ju rätt lat när det gäller att ta mig nånstans. Hade i för sig behövt ta mig in till stan och köpa en present till svärmoren, vet bara inte vad jag ska köpa? Hon behöver aldrig något och vill inte att man slösar pengar på henne men jag tycker ju om min lilla svärmor så jag vill köpa nåt fint ju! Barnen ska få pyssla ihop något fint till henne i helgen iaf och sen får vi se. Kanske köper ett album till henne och fyller med bilder på barnen och pappsen? Vi får se, jag vill ge henne något till HENNE.

Nej om man skulle ta itu med lite engelska, följer studieplanen denna kursen och inser att jag är faktiskt rätt grym ändå men det är ingen som vill höra mig skryta om min perfektion haha så jag ger mig för idag!

HEJ SÅ LÄNGE!

Blev en shoppingrunda idag

Det var inte riktigt tänkt att hamna i den summan jag kom upp i men jag fick mycket för pengarna och då kanske det kan kompensera? Alla tre barnen fick i alla fall varsin ny vårjacka och de var apsnygga rent ut sagt! Blev grymt nöjd med dem :) Daniel fick lite mer än tjejerna i klädväg eftersom han växer ur allt så fort fortfarande.

Daniel fick:
En rolling stone t-tshirt mörkgrå och vit
En farfarströja grå
En huvtröja med dragkedja grå
Ett par mjukisbyxor ljusblå
En vårjacka marinblå
två par strumpbyxor ljus/mörkblå
mössa och vantar

Natalia och Olivia fick:
Underkläder med mimmi och strawberrry shortcake-flickan
Varsin mimmi-handväska
Klämmor
Best friends ringar med hjärtan som dinglar (så jäkla gulligt)
Moster Hanna köpte vars ett sätt med halsband,ring och klämmor till tjejerna också :)
Vars en vårjacka som var dösnygga! Går inte änns att förklara och jag orkar inte trixa med bilder och sånt skit men apcoola. Kappahl is the shit.

Själv fick jag en kinamatslunch :) Helt klart ett bra köp!
Och en mascara förresten! Varit sugen på den nya loreal lash arcitect 4d sen reklamen och nu när jag ändå var på hm så tänkte jag äääh va faan, jag slår till! Har inte provat den än och blir sjukt förbannad om den visar sig vara dålig eftersom den kostade 170kr (?) Dyrare än vad den vanliga lash arcitect är iaf och den brukar jag ha. Så sämre får den inte vara för då blir jag tosig.

Och hur mycket gick hela kalaset på? Vet inte riktigt men jag hade bara 2200kr på kontot och efter shoppingen hade jag tillräckligt för att äta kinamat med utan att behöva föra över från sparkontot. 2000kr? Helt okej
shopping. Sparkonto är förresten inte för mig, jag för över pengar varje månad dit och varje månad plockar jag ut en slant. Nu sista tiden har jag faktiskt lyckats lämna kvar pengar där men grejen liksom? Varför sätta in pengar där som man ändå vet man kommer plocka ut? Eller det är bara jag som gör så?

NY VECKA

Och det skrev vi med STORA bokstäver. Vet egentligen inte varför men det kändes bra!

I onsdags var jag på VLC och skrev in mig på tre nya kurser. Ja TRE. Jag fick beviljat en extra kurs efter lite tjat och tack vare mina goda resultat :) Det blev inte religion och naturkunskap för jag kände att det är ju så jäkla tradigt, drar ut på de kurserna till sommaren istället. Det blev engelska b och c och pedagogiskt ledarskap. Gött. Tror det blir 15 bra veckor med lagom press. Jag har två veckor i maj när Daniel ska skolas in också som kommer kräva ganska mycket energi från mig så det kändes bra att ta roliga kurser som jag känner mig ganska säker på. Nu när psykologin är slut med så känner jag att fler sådana intensiva kurser är det nog bäst att vänta med tills Daniel går på dagis för det blir väldigt tufft annars. Och psykologin skojar vi inte bort alltså. Den var sjukt intressant och väldigt givande men uppgifter var väldigt jobbiga att skriva eftersom det var så himla mycket information som skulle in på så lite plats! Jag analyserar och analyserar och ska hela tiden tycka så jäkla mycket och det är bra, men ibland borde någon tejpa igen mig!

Nej nu är det dags att väcka daniel snart för en tripp in till bibblan :)

RSS 2.0