lite nytt på bloggen hehe

Loggade precis och ser att det skett lite förändringar här på bloggen! Det blev ju lite mer praktiskt :)

Varit i skolan på första lektionen och nu börjar jag inte förrän 12,40 igen. Så tråkigt med dessa pauser emellan men idag behöver jag den! Ska försöka bli klar med PAn tänkte jag eller åtminstone göra en del till och spara sista delen till ikväll. Tror nästan inte jag hinner med bägge två nu ändå. Men en kopp kaffe ska jag unna mig innan jag sätter igång annars blir det nog inget vettigt resultat av det hela.
Känns att det är fredag, är superfnittrig pga trötthet :)

På söndag blir det badhuset med tjejerna för det har jag lovat min flicka jättelänge! Har verkligen försökt undvika det in i det sista, är inte ett dugg sugen på att strutta runt i badkläder när jag är gravid. Men jag får offra mig. så vill ni slippa se en elefant på söndag så åker ni INTE till badhuset.

idag däremot måste jag hitta älvkläder till natalia för det har alla andra flickor på dagis. Grupptryck när man är tre år. Finns det verkligen inga gränser?


jaha

vad ska man göra nu då? Börjar inte skolan förrän tjugo i ett. Blev lite irriterad för att historian är inställd ikväll.. hade gärna gått på den, var sjukt intressant faktiskt..
Men blir i alla fall svenska och samhälle idag. Har nog världens bästa svenskalärare tror jag! Ska bli kul och se med om han hunnit kolla våra övnings-novellanalyser.. Se om nåt har fastnat i huvudet på en hehe Tråkigt att han förmodligen inte kommer ha oss hela terminen bara för han ska visst inte ha svenska a egentligen mer så dom letar efter en annnan.. Tråkigt, tråkigt, men får hoppas på att jag får honom nästa termin när jag ska läsa sv B istället!
Samhällen börjar sätta igång nu lite mer och det ska nog fan med bli bra! Har ju en skitbra lärare där med!

Är jäkligt fundersam över historian dock eftersom vi har en vikarie där nu, och i v. 9 skulle nog ordinarie komma tillbaka men då har man ju redan hunnit anpassa sig efter den vi har nu. Ska nog bli bra det med.

Skolan tar verkligen upp alla mina tankar nu, tycker det är så roligt nu med allt nytt!

va ska man med en rygg till?

om man nu ändå bara ska ha ont i den då alltså. Det gör ont om man sitter för länge, ligger, står, rör sig för länge.. listan kan bli hur lång som helst. Varför har man skapat människan på det viset?
Nej men kl är ju två, dags för fika!

...

Ibland undrar man om folk glömt bort vart dom bor??

Fredag :)

Fredag idag och jag drömmer redan mitt alldeles egna fredagsmys jag ska ha så fort barnen somnat för dagen.. Ett varmt bad med skum och efter det ska ta mig en varm kopp te och två mackor med prickig korv! Enligt mig finns det inte mycket som slår det :) Kan till och med hända att jag lyxar till det med lidls chokladglass med chokladbitar i.. Det är gott. Choklad..

Trött som bara den idag och min man märkte nog det efter dampet jag fick på honom när jag ringde på väg hem från dagis och sa till honom att jag aldrig nånsin mer skulle hämta dom på dagis! För det kunde han fan ta mig se till att göra själv! Hahaha... Grejen är den att jag funkar skitdåligt när jag är trött och hungrig. Tålamod mer eller mindre existerar inte. Att då ha två övertrötta barn som ska bråka om vartenda litet steg i påklädningsprocessen är INTE en jättebra kombination.
Så min fina fina älskling tog med sig barnen ut och är nu och letar efter en ny hårtrimmer till sig själv. Om han gjorde det för att han tyckte jag behövde få vila en stund eller om han gjorde det mest för att slippa vara hemma om det skulle komma fler utbrott det vet jag inte. Men jag väljer att tro på det första för det låter finast :)
Nej, han är faktiskt underbar! Tycker fruktansvärt synd om honom eftersom han vill vara pappaledig för att vila upp sig lite från jobbet. Problemet är att han inte tror på mig när jag försökt förklara för honom att det faktiskt innebär "mindre jobb" att faktiskt jobba..
När man jobbar har man ju lite förtur. Man slipper gå upp mitt natten för nån vaknar, man får lite extra sovmorgnar om helgerna osv.
Hur härligt det än är med barn så är det inte det lättaste du gör i livet.

Det börjar kännas att man inte är tjugo längre hahaha Vad ska man säg? Första graviditeten? Den här tredje har tagit extra hårt på kroppen, speciellt ryggen vill bara lägga av emellanåt..! Tur man inte är gravid så länge!

Sugen på nåt.. Tror jag ska dricka lite vatten tills jag kommer på vad det är..
Visste ni om att när man ibland känner sug efter nåt så är man ofta bara törstig på vatten? (Finns säkert en bättre förklaring med riktiga anledningar bakom, men så här kommer jag ihåg det :))

Torsdag=ledig=barnen hemma

Orkar knappt engagera mig för att hitta något som sysselsätter dom. Jag vill bara sätta igång med skolan men mina böcker kommer ju aldrig.. Hoppas dom kommer idag.. På måndag börjar min distanskurs, ska bli skönt. Hoppas dom böckerna med hinner komma tills dess.
Nehe, nu bråkas det igen..
Igår satt jag till halv tolv med att installera office 2007 sen gick jag och la mig och tänkte att det får vänta till imorgon.. Men imorse, ja.. Då var allt borta. Varför?
Fattar ingenting.. Så det är bara till att börja om. Sen nån gång..


CSN is not the shit

Bara så ni vet. Jag och csn tycks inte riktigt uppskatta varann lika mycket i år, vi missförstår visst varann en hel del här.

Mannen min har åkt till en vän med barnen, jag är skittrött men kan inte somna nu bara för att jag får. Sen när dom kommer hem så kommer jag vara ännu tröttare och jobbigare än jag var när dom åkte.
Ryggen känns inte riktigt i lika bra skick som tidigare och jag är helt övertygad om att jag förlorat typ halva min syn. Dessa jäkla mardrömmar jag har börjat få, börjar gå mig kraftigt på nerverna. Jag vaknar och är skitirriterad för att jag vet att det bara är en dröm, och vill somna om. Men det går ju aldrig för samma jäkla skit börjar om igen fast med nån liten ändring man halvt styr själv. Vart får man all skit ifrån?
Är jäkligt trött på det faktiskt, jag gillar att sova om nätterna och hade hoppats på att få göra det ett tag till men det verkar ju rätt kört.

ja, v 25 typ är man väl i, läste lite snabbt igår på familjeliv och det stod att nu är bebis runt 30 cm. Jag tittar ner på min mage och undrar lite vart i helvete de dära 30 centimetrarna får plats?
Börjar få lite småpanik eller nåt inför förlossningen. De andra gångerna har ju varit så smidiga så den tredje borde antingen gå rent åt skogen eller blir den skitbra. Känns som för många alternativ, hade bara velat ha skitbra liksom.

Men sånt där har jag femton veckor till att grubbla, nu vill jag gärna att skolan drar igång så man kan hinna klart nångång!



Fredag

är inte dagen som känns bäst. Känns lite tråkigt att det är helg nu. Första veckan är avklarad i skolan och den har varit över all förväntan, planerar redan vilka ämnen jag vill läsa nästa termin haha!
Nu läser jag sv A, historia A, samhälle A fortsätter och datakunskap A. Behöver dock 50p till för 75% som jag trodde jag redan hade men nej. För man behöver visst mer på vårterminen, fler veckor då. Så jag hoppas där är plats på något. Natur finns det plats på och är ett ämne jag visserligen behöver men jag är inte så sugen på att köra ut till österäng med.. Så ja. Får gå tillbaka till syon på onsdag för då vet dom vilka kurser det är platser på efter veckans byten och avhopp osv.
Taggad som faaan inför denna terminen!

När jag hämtade flickorna idag så sa min dotter till mig att hon ville äta så små, pyttesmå potatisar och pyttesmå korvbitar (pyttipanna på svenska) och till vår förvåning har mannen min hunnit hem innan oss och vad står han och lagar från grunden (direkt från frysen) ?? Jo, just det! Pyttipanna! Ni kan tro att vi hade en vääääldigt glad Natalia här när hon skulle få pyttesmå potatisar och korvbitar.
Sen åkte jag ut till det röda Hua för att hämta en datakunskapsbok som tyvärr visade sig vara fel bok ändå. Men kaffe och trevligt sällskap är aldrig :) Och vet ni vad? När jag kom hem så hade mannen min somnat bägge barnen och kl var bara halvåtta. Annars brukar han vänta på att jag kommer så jag får hjälpa till. Eller göra det själv.
Idag har varit en bra dag.

Nu är det dags för mig att lägga mig i sängen med min alldeles helt perfekta och underbara data (trodde ja skulle säg man där va?) och kolla på en film :)
Mannen min är hos grannen och tar sig en öl och det får han passa på att göra medans han kan för det finns inte en chans att han får lämna mig med tre barn sen på ett tag haha..

GOD NATT!!

Halloj!

Torsdagar är man ledig.. Både bra och dåligt. Chansen att röja här hemma i veckan haha! Flickorna sitter och äter jordgubbskräm med mjölk till frukost och ja blev så sugen när jag såg dom att jag var tvungen att ta en skål jag med :) Ledig dag är en dag som jag alltid sett som en dag man bara ska ta det lugnt och vila upp sig. Ha! Så fel jag hade! I det småbarnslivet betyder det, YES, nu har jag tid att bli klar med sista tvätten! Har ni märkt att det ALLTID finns något "sista" kvar att göra? Det spelar ingen roll hur mycket superwoman man är, alltid missar man nåt. Eller jag iaf, är världsbäst på undanflykter :) Det är ju inte det att man har så skitit att det tar en hel dag att städa, det är alla kaffepauser som tar hela dan..


Idag blir det bara städ för min o flickornas del. Har inte tvättat golvet här på säkert två veckor så det är på tiden! Utan kaffepauser. Ja jag brukar tänka lite för mycket på det mesta, mina städfunderingar!

Nu vill visst Olivia vara med och skriva men jag tycker själv inte att det är en så bra idé

Hej så länge!

Här gick det segt över julen!

Men nu är skolan igång igen och det känns jäkligt skönt! Ska bli skönt som bara den att gå den här terminen med, är glad att jag ändå valde att gå nu även om jag ska föda i maj. Det ger mig bara mer motivation att hinna med allt och man kan ju inte sitta på röven bara för att man är gravid.
 Vi får se om jag säger likadant om två månader när jag är smällfet.

Just nu är det bara så skönt att julen är över, släkten åkt hem och allt är bara precis som vanligt! Fy faaaan vad jag älskar vardagen har jag insett!
Det enda som fattas mig nu är ett hus men det är sånt som får ta sin lilla tid. Sålänge jag når mitt mål med att vara skuldfri den första januari 2011 så är jag nöjd.
Är ju så dum och går in på hemnet med jämna mellanrum och igår hittade jag och mannen min vårt absoluta drömhus! Snäppet under en miljon, ett tegelhus (ett måste), med 6 rum, 163kvm, enorm trädgård och nära till skola dagis affärer allt man behöver.. Tror vi hade fått lån på mannen min om vi hade velat eftersom vi har denna lägenheten med att sälja men man får tänka lite mer än bara "jag vill ha nu".. Tråkigt nog. Men det hade ju inte varit kul att flytta nu ändå, för då hade vi fått en massa extra kostnader i vardagslivet som bara hade varit dumt för då hade mina skulder blivit lidande och jag blir inte skuldfri tills den 1 januari 2011. Och det är ju dumt. Jag vill inte ha skulder. Jag vill ha tillbaka min eknomiska frihet för den är verkligen guld värd!
Det är ju bara ett år det handlar om ändå. Nog måste det väl dyka upp fler drömhus?

Nej nu ska jag kolla igenom mitt schema lite och kolla upp lite böcker jag måste beställa :)

Fy vad jag ska ha jobb sen när jag är klar med skolan!

RSS 2.0