POJKE

ska vi ha! Den åttonde maj 2010 får vi en liten pojke plus minus nårra dagar :)
Det var väl dags att vi bröt trenden här bland vänner och familj!

Himla dålig på bloggandet, jag vet men har varit mycket annat som har varit aningen viktigare så detta har fått hamna i skymundan ett tag. Blir nog bättre igen snart :)

SÖndag är det dags för julepynt och julebak och det ser tjejerna framemot! Så nu måste jag hinna med allt jag lovat för Natalia påminner mig varenda dag haha!

Just i denna sekund sitter Fisker i sin bil på väga hit och jag och gunilla väntar på henne så vi kan åka till MArkislagret! Detta har jag tjatat om nu ett tag så det är perfekt att mina två kära vänner är lika pysselsugna som jag!
Sen ikväll blir det middag av Gunilla och och se på twilight för den har gunilla missat så vi kan kolla på new moon i helgen :)

HEJ SÅ LÄNGE!!

Happy birthday to mamma today

happy bírthday till min sjuka mamma i dag. Tradigt. Vi har ju lite planer för kvällen så jag hoppas att det inte är förstört nu.. Att hon piggnar till mot kvällen iaf..

Så kan det gå!

Grattis till mor min på 45 årsdan iaf!

We love you, gamling!


Fet Fetare Fetast

Ungefär så känner jag mig nuförtiden.. Dock syns det inte ett skit att jag är gravid. Jag är i vecka nitton och sålänge jag inte har på mig en tunika som sitter åt under brösten och sen faller över magen så ser jag inte alls gravid ut. Det är så tråkigt att det inte syns något, fast jag har mina härliga tjocka koftor på mig.. Jag vill ju visa min mage, utan att frysa. Ja det är väl bara att inse att jag inte blir stor.
Men tjock känner jag mig iallafall. Tung o eländig. Skönt att det bara är ett litet tag kvar tills det syns och jag kan känna på riktigt att jag är gravid, och nästa fredag är det ultraljud som ska bli exakt lika spännande denna gången som det var första! Minus lite drama som utbrast då haha.. Tur jag är förlåtande av naturen


Snart dags att börja med maten, tänkte mig snabbt och lätt idag. Pasta Carbonara! Barnen älskar det och jag får i mig det utan att må illa :) Sen får R stå ut med att det blir pasta trots att han inte alls tycker om det, ja inte jag heller för den delen. Men det är så sällan jag lagar det och man kan faktiskt inte äta potatis varje dag!
Nej idag är jag lat och orkar inte stå och skala och skiva och koka och vänta..

Längtar tills jag får mitt schema för nästa termin, är lagom nyfiken nu haha. Hade varit skönt och veta så man kan förbereda sig mentalt.

Nej nu får jag försöka pussla ihop det sista med engelskan här :)

Jätteduktig trodde jag haha..

Vår FINA bil är inte så underbar just nu.. Fin fortfarande dock.. :)
Den läcker in på golvet på passagerarsidan. VARFÖR?? Våra grannar hade samma problem när dom hade sin Galaxy och då var det nånting som ska leda regnvatten(?) som blivit tilltäppt och på nåt vänster hamnar i bilen istället. Så i lördags skulle vi fixa det hära. Eftersom jag hade minst händer fick jag gräva bland en himla massa äckel kan jag lova. Skit bra tyckte vi när vi var klara.
Skit bra. När jag körde till affären i går så var det en jäkla pöl på golvet igen. Vart kommer skiten ifrån? Allt verkade ju stämma i lördags.. Ska man behöva lämna in bilen nu med kanske.. Inte ett dugg sugen på att vara utan den kan jag lova.. Så nu hoppas jag min underbara samb kommer på någon bättre idé och löser det fort för att både slippa massa pengar för nåt som antagligen inte behöver kosta något och för att jag ska slippa vara utan min fina bil.
Förresten har jag visst råkat repa den ganska jättemycket.. Mindre glad sambo skällde på mig lördags.. Ojsan.

Annars har helgen varit lugn.. Mamma fyller år på torsdag och då ska vi tjejer mysa lite :)

Olivia fick sin nya tid till röntgen eftersom de inte änns lyckades ge henne sprutan sist och det infaller också på torsdag, tråkigt. Men det är ju för hennes skull så det får min lilla tjej tyvärr tvunget genomlida. Usch.


tjo

ojdå välte precis ut mitt glas.. Klantarsle!

varma koppen är min grej :)

usch vad inte alls va sugen på detta, så ja sket i det..

Snart ultraljud dock :)


Varför varför varför

Varför kan man inte bara ta sitt ansvar som förälder? Bara låta bli att skylla ifrån sitt barns beteende på andra och bara fatta att barn inte lär sig saker egen hand utan vissa saker (många saker) måste man som förälder hjälpa till med. Man lämnar inte över det till förskolan. Man tar sitt jäkliga ansvar annars kan man strunta i att skaffa några barn!!!

Det är ingen jäkla lek, det är fullt allvar att sätta ett barn till världen och det är så jäkla tragiskt folk inte fattar det!


Skaffa inte barn om du inte fattar vad du gör..

Farsdag igår

Tur att man är så med då att man totalmissar det. halv tio på kvällen ställde jag mig och bakade. Men jag var  nog för trött för det för jag brände kakjäveln ändå.. Stod och läste veckans NU så ja tänkte inte riktigt på ugnen.. Ja jag läser Nu, haha men den är faktiskt rolig! Det är så kul hur dom säger att alla är gravida bara för att dom är lite runda osv.. Ja, det är mitt nöje hahaa.. Orkar inte sitta o läsa några tramsiga modetidningar för att se så jag har rätt skor på mig, rätt tillfälle.. Jag läser hellre nåt som är kul och får mig att skratta!
Katie lämnar Tom, Victoria Beckham planerar systerns bröllop och Brad och Angelina ska ha två barn till..
Allt i veckans nu!

Idag är det skola ända till åtta ikväll och ska väl säg att jag inte är alltför för pigg på att avsluta dagen med tre timmar matte.. Men det är bara att bita ihop, måste man så måste man. Det är ju för min egen skull så gnälla är inte riktigt okej nu!
Har sökt för nästa termin med nu, och är nog rätt nöjd med mina val.
Sökte Svenska A, Historia A, Engelska B, Datakunskap A och sen har jag ju samhällen nästa termin med. Så blir lite mer nästa termin att göra men det ser jag framemot, speciellt när det är ämnen som jag verkligen ser framemot. Denna terminen förstör matten allt för mig ahaha.. Det är sååå tråkigt! Men det är bara att bita ihop och ta sig igenom det. Det var väl bara Matte A man som var ett kärnämne? Hoppas det, för B vägrar jag..
Får se om jag änns klarar A kursen eftersom jag inte fixade provet, hade ju inte miniräknare med och jag kommer definitivt inte ihåg hur man räknar ut såna saker utan.. Får man läsa om det ämnet i så fall? Han sa ju att vi inte fick göra något omprov heller då så jag vet inte alls hur det ser ut.


Usch nej, dags att göra lite vettiga saker innan skolan som att plugga lite!

Torsdag..

Är lite småtrött på allt idag. Ska bli skönt att komma iväg till skolan så kanske man piggnar till lite.
Måste få lite tid att hämta mina saker med på salongen.. Är inte ett dugg sugen på de faktiskt. Ännu ett misslyckande kastat i ansiktet. Men det får man väl lägga i "mina erfarenheter"- facket eller nåt.. Tradigt.

"Så jag ska gå en nagelutbildning som dig och tezz och sen ingenting mer?"

Jag syftade i för sig på skolan. Rätt spännande att se hur andra ser en ibland som dessutom befinner sig 15 mil bort och inte har en aning om hur man egentligen lever. Men det är tivoli det och så kommer folket alltid vara där. Man lever i sin egen lilla bubbla och så klart är man störst bäst och vackrast. Tror man. Sen om man då bestämmer sig för det verkliga livet så får man se att livet inte bara är en kabin på två kvadrat.


Ser framemot mammas födelsedag! Hoppas bara hon inte har några planer där på fredan för då förstör hon våra haha.. Får luska lite så det blir en kul överraskning. Läser hon min blogg förresten? Bäst att inte säg för mycket!

Dags för bok och lite apelsin. Snart skola och då ska boken vara klar!


Tomt på bloggen

har det varit ett tag, har man lov så har man!

En inte så händelserik vecka har äntligen passerat och skolan är igång igen! Skönt är det, för vad hade jag gjort annars?? Tänk att jag av alla människor skulle tycka att det är så roligt igen!

Olivia har varit sjuk hela helgen men igår vände det och idag har hon fått gå till dagis igen. Det tyckte hon var jättekul, så kul att hon inte hade tid att säga hejdå.. Hemskt.
Tur Natalia fortfarande är så mammig så jag till och med fick puss när jag gick :)

Igår hade älsklingen min halka. Synd för han att jag körde så pass fel att vi blev försenade tjugo minuter så han fick inte göra den.. Men den snälla mannen som jobbade där gjorde så vi slapp betala ändå och fick ny tid om två veckor igen :) Snälla snälla människa! Annars hade det varit lite tråkigt att betala femton hundra helt i onödan..!
Felkörningen tänker jag skylla på graviditetsförvirring.

Idag går jag in i vecka 17 och om tre veckor har jag gått halva tiden. Vart har tiden tagit vägen?? Veckorna bara flyger iväg och jag börjar känna mig aningen stressad! Hur ska vi hinna med allt som ska hinnas med innan?

Nu fyller mamma snart och jag o syster har funderat ut lite vad vi ska hitta på för skoj. Så nu är det bara att vänta in :)

Dags att fundera ut middagen för idag och sen hämta hjärtat på jobbet :)


RSS 2.0