Oslo

I söndags åkte jag och barnen upp till Oslo för att hälsa på min svägerska och så skulle jag hjälpa henne på ett möte. Det var roligt och barnen fick leka med sina kusiner lite! Det var lite tuffare än jag trodde att köra själv med alla tre barnen, vi åkte söndag kväll och var framme kl 2 på natten, stannade över dagen för att sen åka hem igen. Inatt var vi inte hemma förrän kl 01 igen på natten. Daniel skrek de första två timmarna och innan jag änns hann ut från Norge hade jag stannat tre gånger för att byta en uppenbarligen tom blöja, gett honom en flaska välling han drack ca 2 droppar ur och försökt muta honom med annat. Det gick inte så bra så till slut fick jag sitta och prata honom till sömns och att han var trött var det ingen fråga om, för då slocknade han efter bara en liten stunds traggande!

Nu händer det grejer i mitt underbara bostadsområde! Man undrar fan när folk ska växa upp!! Tur att jag inte hunnit gå ut med barnen som jag tänkte göra, men okej, en gång sen vi flyttade hit som det har hänt på vår gård att det blir lite bråk... Någon som känner till ett trevligt hus jag kan flytta till ????

Nu vaknar jag!

Det är så himla härligt med solen! Det känns nästan som att man blir en helt annan människa bara för lite sol haha! Helt galet att lite ljus kan göra en så glad :) Skolan går bra, har så fina vänner och en underbar familj, kan man önska sig mer?

Idag ska jag hämta tjejerna lite tidigare, sen ska vi till Andys på en liten utflykt! Ska bli roligt, flickorna har tjatat sen de vaknade imorse haha! Men nu börjar visst lilleman gråta här, så får titta in lite senare :)

Hemma igen!

Igår morse kom vi äntligen hem från vår lilla spontana semester i Polen. Det har varit himla trevligt (ibland mindre  trevligt) och värt besväret faktiskt. Har fått shoppa loss lite pch inser att Polen  är ett himla bra land, I like.

Hahaha, tredje gången jag drar igån vattenkokaren nu men glömmer bort det så jag får koka om det igen.. Jisses, är det måndag idag eller?

Vägen hem var nog ändå höjdpunkten, vi bråkade mer eller mindre konstant. När jag körde anklagade min man mig för att köra som en idiot (man måste samspela med den övriga trafiken, hallå ja) och han körde som en gammal tanta.. Om han har rätt eller inte vet jag inte, men jag råkade få en liiiten punktering.. Vi blev stoppade av gränspoliser också. Rafal blev bästis med dom, de började snacka om minibussar istället och en annan av dom lekte bara med våra barn.

Daniel har lärt sig att bygga med lego (sätter ihop två bitar och det tar cirka en kvart att göra det, kan vara ett rent sammanträffande men det låter roligare så här), Olivia har fått dille på hästar och pratar med sin låtsashäst heeeeela tiden. Natalia, ja Natalia är normal. Hon skulle vilja ha en hund men hon "vet att man måste bo i hus som farmor, så man kan gå ut". Ja, jag vet att man kan gå ut om man bor i lägenhet också, men ska jag gå in på detaljer?

Shoppat en massa, köpt tre par skor, jacka, och lite prylar till naglarna. Visst var det massa haha..! Jag har varit i stan nästan varje dag och köpt något så det kändes som jättemycket. Ungarna har med lite men inte jättemycket, de har fått lite leksaker istället. Köpte massa kläder till dom innan vi åkte. Känner att jag mest svamlar nu

RSS 2.0