Då var det över..

Ingen bebis och inga fler sammandragningar.. Tråk. Eller ja, det är ju bra för han kan gott ligga och växa till sig lite till innan han tittar ut så att han verkligen är redo för denna högljudda familj haha.. Men lite besviken är jag nog ändå trots allt. Hann bli lite inställd på att han kunde komma ju.

Tråkig tråkig dag. Imorgon ska jag till jobbet igen, ska bli riktigt skönt. Sitta hemma och glo, det klarar jag inte, hatar det. Har fått sån jäkla energi och det känns så bra, kommer nog aldrig klara av att sitta hemma hela dagarna igen som jag gjorde innan. Fått ordentlig smak på att åstadkomma saker, gillar när man ser resultat för det man faktiskt gjort! Behöver inte vara mycket, har definitivt fått mig en ordentligt självkänsle-boost! Det är alltid uppskattat.
Kan inte fatta att jag varit så kass på att tro på mig själv tidigare? Min fina gubbe har jag mycket att tacka för ska jag säga, hans brutala ärlighet när jag kommit med undanflykter för att ta tag i saker i ting har fått mig att öppna ögonen rejält! Ni vet när man varit i en period då man verkligen velat tro att man har rätt att skita saker pga något som hänt eller att man är ett undantagsfall just för att man inte har samma förutsättningar som någon annan. Men helt ärligt, vem fan då om då inte jag, behöver ta tag i saker och kämpa? Jo just det, har man inget så är det ännu viktigare att man gör något för att få det man behöver. Det är ju trots allt ingen annan som kommer göra åt dig. Jag tror man behöver en sån person i sitt liv som verkligen inte är rädd för att vara helt ärlig och verkligen vågar säga ifrån när något är fel. Jag ville inte alls lyssna på honom innan, tyckte han var elak och bara ville krossa mig eller nåt haha men han hade ju rätt! Och hade han inte varit så pass ärlig (sanningen är oftast den som gör mest ont haha) så hade jag heller aldrig fattat poängen. Kan inte säga annat än att han är den bästa människan, pappan, sambon på jorden! Vi passar varann verkligen perfekt :) Även om jag ibland kan säga annat (oftast när vi har bråkat och jag vet att jag har fel men inte vill erkänna det) men det är väl så?



Kul grej

Hade varit trevligt att för en gångs skull ha en bikini man vill ha på sig och inte köper bara för att det inte finns något annat!


Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

;/a></p></div>

Halloj halloj!

Ja då sitter man här hemma med lite sammandragningar hit och dit.. Kanske bebis vill titta ut snart? Hade varit jävligt skönt ska jag säga, förbannat trött på den här magen nu och allt skit graviditet medför. Förra graviditeten hade jag förbannat ont i svanskotan och blev värre efter, och då förklarade barnmorskan det så här:
När man föder barn i just ögonblicket bebis poppar ut så böjs benet bakåt, ungefär som en lucka så ska det smälla tillbaka på plats direkt efter (jag vet, låter sjukt gött) men det kanske inte gjort det på mig då. Men det var inget att oroa sig för. Något som slår mig nu är att jag har lika ont nu i den dära svanskotan, men jag har ju inte fött än. Har den då fortfarande inte hamnat på plats igen då? Vadå inget att oroa sig för? Har ju pissont i ryggen med, kan det ha någon koppling? Jag känner lite att humöret börjat gå lite upp och ner så här sista månaden. Inte riktigt nöjd med att inte själv få bestämma på hur jag ska reagera på saker och ting. Man vet liksom aldrig vad som händer.

Paus för sammandragning.

Är det någon som minns hur länge dessa förvärkar håller i? En sammandragning håller på för min del nu då i 45 sek ungefär, skiljer lite från gång till. Börjar bli lite jobbigt nämligen.. Jag tycker liksom om att äta utan att känna att det ska tryckas upp genom halsen på mig igen.
Hade varit sjukt skönt om det var dags nu snart för jag hatar verkligen dessa förvärkar, de gör noll som helst nytta för mig, de bara stör mig! Jag är den som inte heller får ont utan bara får jobbigt att röra mig. Det blir ju lätt det när hela magen bara trycks ihop.

Sammandragning.

Igår när jag kom hem efter att ha haft sammandragningar i princip hela dagen, gick jag in och tog ett bad för det brukar ju se till att dom slutar men nej. Inget hände. Har jag riktiga värkar? NEJ. Bara fjuttar som retar gallfeber på mig. Ingen lust alls för det här, jag vill föda! NU.

Sammandragning. Se, det borde ju vara dags. Kan det börja göra ont snart eller??? GE MIG SMÄRTA!!!!


Jag är inte galen, bara galet trött på att inte kunna bestämma över min egen kropp. Ja, jag vet, sånt skulle man tänkt på innan och det gjorde jag. Jag visste detta skulle komma hela tiden.

Sammandragning igen. Nu ger jag faan upp. Nu går jag och köper några paket cigaretter, det står ju klart och tydligt på paketen att det kan orsaka för tidig födsel.

Jag fick ju jobbet förresten

Känns hur bra som helst, börjar på måndag kl 10,00 :)

Intervjun kändes otroligt bra och avslappnad, eftersom jag var så tvärsäker på att jag inte skulle få jobbet ändå så var jag avslappnad och verkligen mig själv. Kände att jag inte behövde bevisa något, och det var visst en bra idé att fullkomligt skita i vad man sa, för då får man jobb.

Ja, jag skiter ju faktiskt i varför eller hur jag fick det, så länge jag har det. Och det har jag ju, så det bara att köra igång! Har nog aldrig känt mig så motiverad inför ett jobb tidigare. Har troligtvis att göra med att jag är gravid och faktiskt ska föda inom sex veckor och vill hinna göra det mesta av det innan dess. Ska bli galet kul att få testa på det här iaf, för det är inte riktigt det jag gjort tidigare så vi får se! Wish me luck!

Som vanligt har jag en så galet tråkig lördag, vi var på 32-årskalas igår så mannen har varit i sitt inte så bästa stadie under dagen (sovstadie). Skit tråkigt.
Däremot kom mannens syster med en MASSA kläder till tjejerna och lille pojken i magen. En hel säck för att vara exakt, mycket nytt med prislappar kvar men också en del använt, men otroligt fina kläder! Helt i min smak och inte det minsta slitna. Tjejerna var överlyckliga och hade lite av ett klädkalas här hemma, skulle prova ALLT!
Så nu blir det att rensa lite i garderoben och välja ut lite vad som ska sparas och vad som ska bort.
Jag skiter fullständigt i att det är begagnade kläder kan jag lägga till, tycker det är sjukt bra faktiskt. Vilket slöseri på fina kläder det hade varit om dom bara hade hamnat rakt i soptunnan som dom faktiskt skulle gjort annars! Fullt användbara, fina kläder! Somliga med prislappar liksom..! Folk har kanske för mycket pengar?

Jag trodde också att jag skulle slippa bristningar under denna graviditeten eftersom jag lyckats smita undan det med de andra två men icke. Jag ser nu att från min piercing i naveln (som jag hade i sex månader för 6 år sen) så har det fan ta mig börjat brista.. Silvertrådar längs höfterna och bristningar på pattarna. Rena rama porret för fan.
Och ändå har jag bara gått upp 11kg, med första hade jag vid det här laget redan hunnit gå upp ca 16kg.
Jag tänkte på det, om jag hade vägt så mycket som jag gör nu (55kg) i gravidtillstånd i vanliga fall, hade jag fått behålla mina pattar då tro?
Och hur gör man egentligen för att få behålla den vikten? Hade ju gärna behållt mina tuttar..

Nu känner jag att det är dags att gå lägga mig i min säng och sova lite.. Eller ja, i för sig tar jag sovmorgon imorgon till minst tolv. Detta är andra lördagen i rad som min man har tagit sig friheten att bara sova och sova och sova. Vart ligger rättvisan i att jag ska vara vaken medans någon annan faktiskt får sova? Helvete heller, imorgon är det jag som sover!


Inställd intervju.. Sug

Jag hann precis ut på motorvägen, hade musik på högsta volymen och solen i ansiktet och det kändes så jäkla mycket spännande roadtrip! Så ringer telefonen och musiken dör.
Dolt nummer, det var hon som skulle hålla intervju med mig som säger att tyvärr har vi råkat dubbelboka. Tur för dig att jag inte hunnit längre för då hade jag inte kommit alls tänkte jag! Men jag ljög så klart för mig själv och tänkte snälla låt mig komma en annan dag och det fick jag! Eller rättare sagt de ville att jag skulle komma imorgon om jag kunde, och fick själv bestämma vilken tid, och de bad om ursäkt flera gånger för att det blivit som det blev och jag kunde inte annat än bli glad för att de var så trevliga. Dock väldigt besviken.
Men imorgon klockan tio, då jävlar!


Varit på ultraljud idag med, tillväxtkontroll. Det gick finfint, var en som skulle lära sig där som också tittade på och det var bra för jag fick ju också lite extra info :) De kollade hjärtat jättenoga bara för att hon skulle se hur hon skulle titta efter allt och det kändes jätteskönt för då fick jag veta att min bebis hjärta var superbra! Min pojke är fortfarande en pojke och ingen skygg sådan hehe visade upp hela härligheten ännu en gång för oss, och det såg bra ut där med, inga konstigheter! Så nu andas blivande trebarnsmamman ut, samtidigt som hon andas då jag fick veta att han väger ´ca 1900g redan nu och har 6 veckor kvar i magen. Tror han blir ganska stor ändå. Inte mega men vill absolut inte ha över 3500g för då dör jag. Natalia var 3374g och Olivia 2910g. Och skillnaden på de två var enorm. Snabb och smidig förlossning med Olivia och hade gärna velat ha en sådan till tack!

Nu är det dags för lite mat snabbt i magen sen storröj! Eventuellt blir det lite besök ikväll, man kan ju hoppas! Tror dock inte det, brukar inte bli att de kommer men nu får de fan se till att dra sina rövar hitåt haha :)

Nej mat var det, sen städ, sen planering på hur man blir rik!

Förresten, lämna gärna kommentar om vilket av följande namn ni tycker är finast

Sebastian

Alexander

Daniel


Anställningsintervju

Jisses vad nervöst! När var jag på anställningsintervju sist? Jo, det var ju herregud flera år sen! 2006 för att vara exakt.
Och nu ska jag på två intervjuer på samma dag! På samma företag dessutom hehe! Känns riktigt konstigt faktiskt.
Trodde aldrig de skulle höra av sig så fort, skickade in ena ansökan i torsdags eller fredags och den andra imorse! Det var från den jag skickade i morse de ringde och då berättade jag att jag hellre ville ha det andra jobbet om det fanns möjlighet till intervju på det så då kollade hon om den tjänsten var tillsatt än och det var den inte så hon tyckte att jag skulle träffa bägge två och se vad som passade bäst. Det lät nästan som man fick välja haha men så är nog inte fallet! Tror att det är väldigt många som har sökt de här jobben så vi får se, och jag lär inte vara etta på önskelistan eftersom jag är gravid och det har jag undvikit att berätta. Dom kommer ju få se det på onsdag men jag vill få chansen att träffa dom så de får en uppfattning om mig och vad jag kan göra trots att jag är gravid. Faktum är att jag inte ska vara mammaledig ändå eftersom R ska vara pappaledig och han verkligen vill det. Vem är jag att neka honom det när han har missat det med de andra två trollen vi har? Dessutom har jag ett oerhört sug att JOBBA! Hade varit oerhört skönt att få jobba lite och slippa csn och kunna plugga utan lån. Pluggandet kommer troligtvis ta längre tid men å andra sidan kosta mig gratis. Och gratis är fint!
Jag kommer ju vara hemma lite i början, man går ju inte direkt från förlossningssalen till jobbet haha.. Vi får se helt enkelt vad dom tycker om det hela, troligtvis inte särskilt positiva men man vet aldrig. Hoppas på att det går fint och annars är jag ändå glad att jag blev uppringd och fick chansen att komma dit och åtminstone ge det försök. Har man ingen erfarenhet eller utbildning blir man jävligt glad när man får komma på intervju.
En fast månadslön hade suttit hur fint som helst, speciellt nu när R ska vara pappaledig eftersom vi kommer förlora 6-7 tusen på det i månaden. Men som sagt, jag kan inte neka honom att få vara hemma med sina barn om han vill det utan vi får hitta andra lösningar på det hela.
Skulle jag nu inte få nåt av jobben jag har sökt så är det inte hela världen utan jag får ju plugga på sommaren med elelr ta ut föräldrapenning jag med för något av de andra barnen. Tur man har sparat så många dagar hehe

Riktigt glad blev jag faktiskt! Men som sagt blir det troligtvis inget. Fast jag tänker hoppas :) Man kan ju inte klandra de om det inte blir nåt, hade troligtvis aldrig anställt någon som är gravid själv. Inte så här gravid iaf haha.. USCH! När man äntligen är så nära nej då är det något annat som står i vägen.. Men men, kommer fler tillfällen, får bara vänta ett tag till om det inte blir något. Hade bara suttit så jäkla fint nu ju!

Hello

Vad spännande, tezzan ringde precis och kommer med lite skoj som jag beställt av henne :)
Nu äter jag billys panpizza och är egentligen rätt äcklad av den men vad gör man om man är hungrig och man är för lat för att göra annat än att värma upp den?
Så kollar jag såklart på våra bästa år i bakgrunden, man behöver ju inte kolla så noga för det är rätt svårt att missa något i den här serien eftersom allt tar så lång tid i den. Nu är det Hope som pratar om hur synd det är om henne. Men det brukar ju va rätt synd om alla, alltid någon stackare som hamnar i kläm.. ajaj. Jag kan inte annat än att ännu en gång säga hur mycket jag älskar den serien, det händer såna saker i den som bara inte är sanna!

Ungarnas rum blev helt plötsligt mycket större, vi köpte nya sängar till dom i lördags och jag älskar dom :)) Synd bara att det inte hann gå mer än till idag innan Natalia kissade ner sin säng. Det var bara till att börja skrubba kl 6 i morse när hon började pipa inne på rummet. Hon är söt min flicka. Hon började gråta och jag gick in och frågade vad som var fel. Så säger hon: mamma, jag har kissat på min säng.. och så är hon jätteledsen. Hjärtat bara brister på en när dom blir så ledsna för en sak som självklart inte var meningen och faktiskt inte alls kan hjälpas. Hon är bara tre år och det kan hända olyckor såklart. Lilla tjejen då..

Jag har lite nya planer på vad jag ska hitta på som hobby, men den tänker jag inte dela med mig av förrän jag har provat på det lite hehe Den ska jag hålla för mig själv :) Men skulle det vara så att jag är duktig på det så kommer jag definitivt vara den mest uppskattade mamman, mostern, dottern, frugan ja allt haha Och defintivt bästa mormorn nånsin när jag blir gammal skrynklig! Och vem vill inte bli det?

Haha Jisses, den där Kate Roberts/Kiriakis vet fan fortfarande inte när det är dags att lägga ner..

Nej nu ska äta upp min kalla pizza och glo klart på mitt älskade program Våra bästa år :)

Like the sand through the hourglass, so are the days of our lives
(lägg till ett dramatiskt tonfall så blir det perfa!)


Dagistider och skoltider

Blir så trött på det här förbannade skitdagiset. Alltid ska denna förbannade dagisfröken ha något att gnälla om. Jag undrar hur man kan ha hunnit bli så bitter redan? Hon kan inte vara mer än 35 år gammal, är det inte lite tidigt för att börja med det? Alltid har hon något att ifrågasätta, något att klaga på, något att påminna om osv.. Aldrig, aldrig kan denna förbannade människa vara tyst och bara låta livet ha sin gång och lita på att vi föräldrar faktiskt vet hurdant vi jobbar och att hon faktiskt inte har ett skit att göra med vilka tider mina barn har utan mitt schema diskuterar jag med den lilla damen på kontoret som godkänner allt och ska ha alla intyg hit och dit osv.
Mina barn har nytt schema som jag lämnade in igår och innan dess gav jag fröknarna chansen att skriva ner tiderna. Jag påpekade också att jag pratat med damen på kontoret om dessa tider innan jag fyllde i schemat för att slippa frökens jobbiga frågor som hon faktiskt ska skita fullständigt i.
Imorse när jag lämnade barnen på dagis så reser sig rektorn från kaffebordet som han sitter med fröken vid och kommer bort och frågar mig om jag kan komma in på kontoret och diskutera det nya schemat. VA?? På riktigt? Nu får ju kärringen ge sig!
Ja det var ju bara till att gå med in och fråga vad som nu var fel. Så började han fråga om mitt skolschema och mina tider och bla bla. Ja men snälla lilla rektor, det där schemat var ju så himla viktigt att ni skulle få direkt när min första skoldag började så det har ni redan, och min distanskurs har ni fått intyg på och min nästa distanskurs ska ni också få intyg på. Att mina barn går heltid på dagis i en och en halv vecka när jag fri från distanskurs skiter jag fullständigt i eftersom jag missar en månad minst i skolan pga att jag ska föda 8 maj enligt beräkningen. De här tio dagarna behöver jag för att kunna hinna bli klar. Det är SJU dagisdagar som jag inte går "heltid" i skolan men har barnen heltid på dagis. Vilket ändå är heltid eftersom jag jobbar extra i skolan i fan så mycket mer än 100%. Jag vet inte, kanske man skulle skickat in ett gravditetsintyg också för att bevisa beräknat födelsedatum?

RSS 2.0