Längtar tills på söndag

Då kommer hela tjocka släkten, och normala människor hade nog inte längtat. Har haft lite delade känslor också men nu så vill jag bara att tiden ska gå och att något ska hända!
Har dragit på att sätta ihop det här jäkla pepparkakehuset så idag ska det bli gjort! Sen i helgen kan jag dekorera det om jag inte orkar idag. Bara det sätts ihop.
Sen på måndag kan barnen få göra lite marsipan tomtar som ska bo i trädgården till huset.
Så blir det fint till julafton, lite bomull ur skorstenen och lite i trädgården (plåten haha) och fäääärdigt!
Huvudsaken är inte att det blir supertjusigt, huvudsaken är att vi har roligt tillsammans haha..

Hade lite problem att få pengarna att räcka till till alla julkappar så vi har bara köpt till barnen, blir varsin stor paket och en julgran fylld med godis från öb. Skit bra faktiskt, 29kr kostar dom och dom ser roliga ut med. Det får räcka för sen får dom ju presenter av andra med och natalia fyller ju år den 26 så hon får lite där med och då blir det tårta med.
Som vanligt skulle jag börjat tidigare men tyckte jag hade gott om tid och pengar men sen hände något och så hade jag inte det längre.

Har fruktansvärt dåligt samvete för idag och att det gått så långt, men vad skulle jag annars gjort? Jag vet inte om det är rätt rent moraliskt men rättsligt är det tydligen det så jag får lita på det. Eftersom det inte gick att komma fram till en lösning på egen hand så visste jag inget annat. Tycker inte om sånt här alls, men har stöd bakom mig så helt fel kan det inte vara?

Nej dags att hämta mina underbara trollbarn!
Fiskpinnar till lunch? Orkar jag något annat?

Halloj!

Har varit lite strul på sistone men inget som inte går att lösa ser det ut som :)
Synd bara att det ska behöva gå så långt som det har gjort. Och kanske att det kommer gå längre men nu ser det ljust ut i vart fall och jag hoppas på att slippa ta det steget längre. För allas skull så det blir en "bra" avslutning på det hela.

På söndag kommer hela tjocka släkten hit från Polen och det ska bli mysigt! Natalia längtar som bara den efter sina kusiner och jag tror Olivia kommer bli överlycklig när hon får träffa farmor igen! Dom har ett speciellt band till varann, det är bara så himla synd att vi bor så långt ifrån varann. Men vi får se när vi flyttar till hus om vi inte kan ha ett rum där sen till farmor om hon vill det.
Hade varit kul för barnen att ha henne här och jag tror farmor också hade velat det. Hon är något speciellt som har ett övernaturligt tålamod och kärlek till tusen!

Nu är det nästan dags att köra och hämta barnen på dagis så jag får väl ta fram lite lunch innan så barna mina får nåt varmt i magen när de kommer hem. Sen blir det pärlhalsband att göra, för det är visst nya favoriten :) Duktiga är dessa små trollen, kan inte låta bli att bli förvånad för var sak de gör som jag hela tiden trott de varit för små för. Men till och med Olivia klarar av att trä på pärlorna på tråden. Jag använder i för sig en tunn ståltråd som de får trä på och sen när de är klara med sina halsband så trär jag bara över det på ett vanligt elastiskt snöre istället. Lättare så :)
Om det är någon som har bra tips på pyssel så ge mig gärna dom, för mina barn bara älskar det!
En ram måste jag hinna köpa med till farmors fina teckning som Natalia gjort!

Nej nu, får jag snabba iväg mig!

Hej så länge!

Skit salong.

Ja det är det.
Mer ska man väl inte skriva för då blir man väl stämd för förtal på köpet.


BILAR!!

Bilar är verkligen skit och man tycker verkligen att en av fyra borde vara något vettigt att ha.. Men NEJ. Hade man vetat hur fan man upptäcker att saker och ting är fel så hade underlättat som fan men nej, det vet ju inte jag. Och jag kan ju inte skylla på R för hur fan ska han som nästan aldrig sitter i bilen kunna märka något? Han har ju i för sig upptäckt det nu men nu är det inte billigt längre. Nu är det jul och Natalias födelsedag är förstörd. Och det roligaste är att vi beställde biljetter till hans mamma och två systersöner igår T/R för vi hade ju sååå mycket pengar.. Så jäkla ironiskt så det finns inte.. Ja hade vi vetat det igår kväll i stället för idag så hade vi haft plus istället för minus.
Nu får jag panik.
Och det är ju ännu mera komiskt att jag i ett inlägg för nån dag sen sitter och säger hur viktigt det är att spara för då hamnar man inte såna här situationer.. Tur jag insåg det alldeles för sent.
Får ju försöka lösa det här på nåt vis..

Varit själv hemma hela dan med barnen, vi har pysslat och målat (även gardiner..) och bakat lussebullar. Sen gick vi bort till grannarna för lite bus och lek och kom hem vid sju. Tjugo över sju sover bägge mina barn. Jag minns inte när Olivia somnade så här tidigt sist!
Mannen min är i Getinge och får hjälp med fanskapet till bil, dock la dom ner jobbet på den för ett tag sen för han ringde precis i ett inte så nyktert tillstånd hehe..
Se om han kommer hem i vettig tid imorron..

Usch nej se om det finns nåt på tv ikväll och sen sova, har varit så trött idag så har varit tvungen att sysselsätta mig med allt möjligt bara för att hålla mig vaken

Go natt

God morgon alla pigga!

Idag är det freedag! Och vaad betyder det?? Det betyder helg, med en hel halvtimmes extra sovmorgon om morgnarna så nu får jag sova till sju i TVÅ dagar!

Usch ja, det börjar ta allt hårdare nu faktiskt. Men det är bara trötthet, inga hemska foglossningar som verkligen ALLA tycks ha upplevt förutom jag. Fattar inte änns riktigt vad det är mer än att det ska göra jävligt ont när man går, rör sig, sitter för länge, ligger för länge. Ja hela tiden?
Ingen aning, men trött är jag konstant och börjar bli aningen irriterande när man är van att orka med det mesta. Tänk om man inte hade ätit de dära järntabletterna?

Köpte choklad till julgranen igår när jag var på lidl och köpte margaritha pizzorna jag fått dille på. Choklad måste man ha i grannen! Och pizza måste jag ha i magen. Förstår inte riktigt hur man kan få sug efter rent ut sagt så äckliga saker? Inget jag hade köpt i vanliga fall kan jag lova, jag tror på hemlagad mat med potatis och kött! haha..

På tal om mat ska jag nog ta och laga champinjongryta idag.. Gott.. Och mina barn älskar också det. Snabbt och lätt dessutom, perfekt!

Fortfarande galet sugen på lax, så det hade varit en trevlig söndagsmiddag kanske? Ska nog göra mig en liten matsedel nu när jag ändå är lite småhungrig så kanske det blir en go sådan dessutom?



Julepynt..

En hel kartong med julpynt har bara spårlöst försvunnit.
Jag har absolut inget minne av vart vi gjorde av det förra året heller. Jag vill bara att jugranen ska bli klar nu..
Finns inget mysigare än en tänd julgran och lite tända ljus, kakor och tv på kvällarna :) Men vi får väl åka och handla nytt istället. Det stör mig bara att behöva göra det när jag vet att det finns någonstans i förrådet.
Det går bara inte att gå in i förrådet för det det finns inte en millimeter öppen yta. Och allt är såklart staplat högt också..
Det är såna här tillfällen man önskar att man hade ett stort hus med en stor källare, vind och garage så man alltif hade nånstans att göra av sakerna utan att behöva riva ut allt när man vill hitta dom.

Har funderat väldigt mycket på hur vi ska få plats fem i en trea. Nu får vi ju plats till en början såklart men sen blir det lite tajt.
Jag vill bara köpa hus, köpa hus, köpa hus...
Men om jag ska vara med i verkligheten så förstår jag att jag aldrig kommer kunna flytta till hus sålänge inte vi bägge har jobb. Jag tänker inte stå som ett fån sen och inte ha råd att betala mina räkningar.

Vi satt och kollade igenom vad vi betalade igår i månaden på räkningar. Och det är ju helt sjukt. Så nu blir det andra bullar! Finns mycket man inte kan dra in på men onödigheter som bensin, småköp, telefonräkningar (dock inte höga i dagsläget) kan man ju fixa. Bensin är pissdyrt, och jag tänker inte tanka för tvåtusen i månaden när jag bor fem minuter från stan. Punkt.
Och att jag går handlar precis vad jag är sugen på precis när jag vill, är ju också jäkligt tramsigt. Nej ändringar får det bli!
Jag vill kunna spara massa pengar och bara kunna betala av den här lägenheten innan vi flyttar så har man de här pengarna till godo sen ju.. Plus att man slipper betala utöver månadsavgiften (hyra) på lägenheten också.

Ja massa funderingar angående pengar, tycker vi har "slösat" ett bra tag nu utan att ha sparat. Innan hade vi alltid en tio tusen minst på vårt sparkonto.. Nånstans försvann de dära och har nog att göra med att jag fick körkort och bil och det är ju inte gratis.. Jaja, gnälla kan jag göra en annan dag!

Nu är det mjuk pepparkaka som gäller och världens godaste apelsin juice..
Willys egna, två liter dröm i en paket.. :)


RSS 2.0